Hei alle kjære lesere, faddere og sponsorere
Vi i Gateengler håper dere har hatt en god og innholdsrik sommer!  

PROSJKTET GATEENGLER:-fortsetter som tidligere til tross for økonomiske utfordringer disse to siste månedene.Vi var litt bekymret en stund for at vi måtte fryse tilbudet til våre 40 “Gateengler“- barnmen vi har allikevel fått det til å gå rundt. Dette takket være økende antall faddere iNorge og tålmodige ansatte i Brasil. Nærmiljøet i Salvador har også kommet sterkereinn i bildet, og både privatpersoner og butikker i Pirajà har bidratt med det de har kunnet av basiske matvarer, kladdebøker og annet helt nødvendig materiale. Gateengler overleveralle vanskeligheter, sammen står vi sterke og vi merker en veldig sterk økning avoppmerksomhet rundt og interesse for prosjektet nå i august. Dette skjer også på grunnav konserten som skal skje nå til søndag den 30. August i Åsgårdstrand!!   

KONSERTEN:For noen måneder tilbake ville en gruppe fra Nøtterøy arrangere noe som kunne gi inntekttil Gateengler. De bestemte seg for å arrangere en konsert! Med Jan Heidenstrøm i spissener det duket for en praktfull kveld på Thon hotell i Åsgårdstrand den 30. August, altsåførstkommende søndag… Alle som stiller opp, stiller opp gratis, vi får nydelig musikk fra flerevestfold- artister, og også besøk av kjente fjes fra Hotell Cæsar bl.a. Kim- Daniel Sannes ogAnette Hoff.Fotograf Andreas Smitz fra Sverige vil vise sine bilder og fortelle om sin opplevelse medGateengler fra da han var å besøkte oss i januar. Auksjon skal vi også ha, og loddsalg derhovedgevinsten er en weekend for to på valgfritt Thon hotell!!Thon- direktør Per Stang Christensen stiller hele hotellet til disposisjon denne kvelden, medhotellrom til artistene, og vil også vil også gi Gateengler prosentdeler fra inntekten av matensom blir solgt. Det er mange hedersmenn- og kvinner rundt dette arrangementet og de vilselvsagt få sin takk denne kvelden for sitt brennende engasjement og sitt bidrag til Gateengleri Brasil.   

MEDIA:Mandag 24. august fikk konserten og Gateengler god oppmerksomhet i Gjengangeren( se gjengangeren.no).Tønsberg radio, TV2.no, Byasvisa Tønsberg, Øyene og Tønsberg bladhar også vist mye positiv interesse.Kim- Daniel Sannes er i tillegg i kontakt med Se&Hør ianledningen.Vi er takknemlige og spente på all mediadekningen og at Gateengler nå harnådd ut til utrolig mange mennesker. Nå går det bare en vei og det er oppover!!   

STYRET I NORGE:Tidligere i sommer ble Gateengler beæret med flere entusiastiske medlemmer til hovedstyreti Norge. Det var Jan Heidenstrøm og Alexsandra Nilsen fra Nøtterøy og Kjellaug Rasmussenfra Bergen som kom til. Jan Heidenstøm vil fungere som ansvarlig for arrangementer. Fra førhar vi Wenche S. Nilssen som nestleder og Vivi Chrisdotter som styreleder. Og denne ukenkom altså Kim- Daniel Sannes inn som det 6. styremedlem og vi vil i denne anledning ønskeham hjertelig velkommen og vi ser frem til et flott og givende samarbeid!GOD HØST:Med dette vil vi takke for oss for denne gang og ønske dere alle sammen en nydelig høst! Følgmed på Gateengler i media, og sørg for å komme på konserten i Åsgårdstrand ( mellom Hortenog Tønsberg) til søndag!

Varme hilsner fra styret i Norge,                                                                                                                                                                                                  Gateengler i Brasil

 

 

Leave a Reply.


Gateengler jobber med forebyggende arbeid i slummen i Brasil