Nå nærmer vi oss jula med stormskritt og ungene gleder seg til julefesten. Oktober og november har vært innholdsrike måneder og alle ser frem til sommerferien nå i desember og januar. Tilbake i prosjektet etter nyttår vil flere av barna gå videre til nye klasser for de har vært så flinke å lære seg å lese og skrive og vi ser frem til å ta del i enda flere av barnas flotte fremskritt.

Apropos ferie, så er det flere skoler og institusjoner som på denne tiden rydder opp i og gir bort ting de selv ikke lenger har bruk for eller ting de vil bytte ut med noe nyere. Dermed er vi så heldige å bli vurdert av flere skoler som et prosjekt de kan gi bort pulter, hyller, og skap til. Det er mange om benet, men vi håper selvsagt på det beste. Vi er blant annet i kontakt med Gateway og Diàlogo, to skoler på kysten av Salvador.

Har du bestemt deg for hva årets julegave skal bli til de du er gla i (eller til deg selv!)? Kan jeg komme med et forslag ? Espressomaskiner er tingen! Alle ønsker seg muligheten til å lage espresso, cappuchino, cafè latte, og Chai tea hjemme og at det er av god kvalitet! Vi kan gi deg de meget eksklusive merkene ”Rombout” og ”Malongo”, dette er kaffe av ypperste klasse og du kan velge mellom 4 tøffe maskiner. Nå i november og desember kan man få kjøpt seg disse maskinene til J julekampanje- prisJ. All informasjon finner man på www.zinzino.com og om du ønsker å bestille så noter deg også vårt ID nummer 7791813602 slik at provisjonen går direkte til Gateenglers konto i Zinzino. Her får du altså gitt dine kjære den beste julegaven samtidig som du støtter vårt arbeide i Brasil!

Årets fadder- konkurranse er i gang og vi holder på frem til 31.desember. Den av dere som skaffer flest faddere inn til prosjektet vil bli tildelt flotte premier. 1. premie er et stort og nydelig innrammet bilde av noen av barna i Gateengler. 2. og 3. premie er ting som barna har laget i prosjektetJ. Konkurransen foregår slik: Snakk med folk om Gateengler og de som ønsker å bli faste givere setter opp et trekk via sin bank eller nettbank. Kontonummer: 5082 06 04048/ DnbNor. De du skaffer som faddere sender du info om til meg (deres navn, og hvem du er) på mail: post@gateengler.no . Rett etter nyttår kommer vi til å ha opptelling og kåre vinnerne. Vi ønsker dere alle sammen LYKKE TIL og måtte den ivrigste vinne!!

Picture
oktober fikk vi besøk av disse to flotte karene fra Tønsberg og Horten, Marius som er musiker og Thomas som er fotograf. De har et fantastisk prosjekt gående og var i den anledning på rundreise i Brasil. De var å besøkte prosjektet en dag, tok bilder, tok med ungene på løkka og spilte fotball om kvelden, kjøpte kjeks og brus. De hadde også med seg en hel koffert full av ting som deres venner og bekjente hadde samlet inn nettopp for å gi til Gateengler! Klær, sko, regntøy og leker. Dette kom veldig godt med! De hadde også samlet inn en sum penger som gjør at vi nå realiserer drømmen om dansesal! Vi får snart bygget trapp opp til 2.etg og vi har fått kjøpt oss fint stereoanlegg. Her kan mødre være med på morgengymnastikk og ungene få danseundervisning etter skoletid. Dessuten rakk pengene til ny komfyr i prosjektet og dere kan tro kokken vår ble glad! En stor takk sendes fra alle oss i Gateengler til alle dere som sendte oss ting og penger. Og Marius og Thomas: takk for hyggelig besøk! Ungene spør etter dere hele tiden.


Picture


Også i år er det mulighet for å gi årets julegave til Gateengler. Det vil fungere i år som tidligere: Ønsker du at årets julegave skal gå til Gateengler, sender du en sum inn til Gateenglers konto i DnbNor merket ”julegave til ..(navn og adr)… Det er også veldig fint om du sender meg en mail om hvem din julegave(r) er til, om du har mulighet post@gateengler.no Den du har gitt julegave til vil få et fint julebrev fra Gateengler i Brasil.
Tusen takk for oppmerksomheten. Barna sender dere masse klemmer og ønsker om en fortsatt god høst og givende juletid med familie.

Tiril

Gateengler i Brasil  


 

Leave a Reply.


Gateengler jobber med forebyggende arbeid i slummen i Brasil