Hei alle sammen og god høst! Vi kan med glede meddele at Gateengler nærmer seg det punktet at vi kan kjøpe eiendommen vi har ønsket oss i over 1 år. Dette er utrolig gode nyheter og vi gleder oss til å kunne sette i gang med planlegging og tilrettelegging av klasserom i hovedhuset der vi straks vil flytte dagsenteret til. Vi håper å være i mål med kjøpet rundt juletider nå i år.

På senteret står alt bra til med barna og vi ser stadig fremgang i deres skolesituasjon og i hjemmene.  Nå i oktober satte lærerne i stand feiring av barnas dag og tilbakemeldingene er bare positive, ungene koste seg! Leksehjelp for barna på kvelden og kveldsskole for voksne fortsetter som før og vi gleder oss til i fremtiden å kunne utvide dette tilbudet og jobbe enda mer yrkesrettet i forhold til foreldrene.
Jeg vil også dele med dere noen av våre planer omkring eiendommen. Som dere vet fra før har vi per i dag ikke eget uteareal der vi kan ta med barna for å leke. Vi må leie dem langs en trafikkert vei og gå et stykke før vi kommer til et ok sted vi kan sparke fotball og leke sisten. Derfor blir det helt fantastisk når vi om ikke mange månedene kan tilrettelegge vår egen lekeplass, fotballbane og natur- sti på vår eiendom! Siden vi også har egene sang og teatergrupper tenker vi på å lage en enkel scene ute, med presenning over, der barn kan få leke seg og sette opp fremførelser for foreldre og familier fra lokalsamfunnet. Med eiendommen blir utrolig mange dører åpnet for oss!

Norge; Gateengler har mottatt en betydelig pengegave av selskapet Scandinavian Bunkering i Tønsberg også i år. Vi vil i anledningen få takke dere alle sammen for at dere fortsetter å tro på vårt arbeide og  ser hvor mye bra Gateengler gjør for mange vanskeligstilte barn og deres familier i Salvador! Tusen hjertlig takk!

I halvåret som har gått har jeg fått mange henvendelser fra folk rundt om i Norge som ønsker å komme å jobbe frivillig på senteret. Jeg reiser tilbake til Brasil til våren og da kommer det noen som skal bo hos meg. Jeg har dessverre ikke ubegrenset med plass, men så snart vi har eiendommen er planen å bygge et lite hus der frivillige kan bo mens de er hos oss. Da blir det straks lettere å ta dere alle imot.

Andre hyggelige telefoner og mail har også kommet, blant annet har Røde kors på Eidene på Tjøme bestemt seg for at inntektene på juleneksalget på deres kommende julemarked skal gå til inntekt til Gateengler. Enkeltpersoner rundt om i Norge har kontaktet oss for å fortelle om deres planer omkring å samle inn penger og vi har sendt forespørsler rundt om til russ i Norge for å se om noen vil bruke våren til å samle inn midler til barna i Salvador. Også større grupperinger har gitt tilbakemeldinger om at de ønsker å få inn penger i sammenheng med julen. 
Takk til alle som vil gjøre en innsats, vi trenger dere!

I denne sammenheng vil jeg også minne dere på at vi trenger flere hjelpere for at den de månedlige utgiftene skal dekkes. Til sammen trenger vi 200 faddere til, som gir kun 100 kroner hver seg fast i måneden. Kunne du tenke deg å gi, eller kjenner du noen som du vil fortelle om Gateengler til? 
Alle som vil, sender meg sin mail- adresse slik at dere mottar de månedlige nyhetsbrevene og kan følge med på utviklingen på senteret.

Fortsett å send mail og spørsmål om dere lurer på noe.

Vi har forresten fått nye mail -adresser så ved henvendelser send mailen til:
Post@gateengler.no

Takk for oppmerksomheten!


MVH Tiril Eskindr og styret i Norge 

 





Leave a Reply.


Gateengler jobber med forebyggende arbeid i slummen i Brasil