Hei igjen alle sammen. Vi håper dere har en flott adventstid med familie og venner og at juletiden blir slik dere ønsker. Desember måned har vært en veldig fin opplevelse for alle oss i Gateengler, både voksne og barn, fordi vi har gjort så mange hyggelige aktiviteter sammen, hatt foreldremøter og kommet familiene mye nærmere. Samtidig føler jeg at desember har vært den måneden med mest utvikling i Gateenglers struktur innad, siden jeg kom i september, og det er alltid veldig deilig å være med på å oppleve de positive stegene.  

VI FÅR NYTT HUS!!                                                                                                                   
Tidlig på morgenen fredag den 17.desember sendte jeg en mail til Scandinavian Bunkering i Tønsberg med informasjonen som manglet om huset vi så gjerne vil kjøpe. Og jeg tenkte at det hadde vært så fantastisk å få svar samme dag siden denne fredagen var prosjektets juleavslutningsdag og start på juleferien. Jeg dro opp i prosjektet og vi var i gang med julebakst da mobilen ringte. Jeg fikk snakke med Kennet fra Scandinavian og vet dere hva? De gir oss kjøps- summen til huset!! Så snart jeg hadde lagt på løp jeg inn for å samle alle de ansatte og da jeg hadde gitt dem nyheten gråt de og gav hverandre klemmer og viste stor takknemlig for hva Scandinavian nok en gang gjør for Gateengler i Brasil. Kennet, Erik og alle sammen; En enormt stor takk til alle dere fra alle oss!

JULEAVSLUTNING                                                                                                                             
Til juleavslutningen kom det 90 barn og foreldre og vi holdt på fra 13.00 om ettermiddagen til 18.30 på kvelden. Det var en suksess! I to dager hadde vi jobbet på full spreng, alle de ansatte og med god hjelp fra Melissa og Janne som var på besøk fra Norge og Laura fra Finland. Masse ballonger, kaker, brus, pynting, vasking, maracuja-mousse og god mat. Barna gav oss sang- oppvisning, de minste hadde et stille skuespill om Jesus og Maria og  vi hadde lek for foreldre og barn. Alle barna fikk presanger og høydepunktet var da det ble bært inn en 2 meter lang kake med rosa krem og med bilde av barna på. Ikke bare smakte kaken godt men den var vist også helt ideell til krem- kasting utover kvelden. Da festen nærmet seg slutten og alle begynte å samle sine for å gå, fikk vi mange bekreftelser på at dette hadde vært den aller beste festen noensinne og at barna hadde hatt en uforglemmelig kveld. Så da var det vært verd alt strevet i forkant! Tusen takk til Melissa, Janne og Laura for kjempe innsats!!

OG TIL SLUTT LITT INFO OM NESTE ÅR

Gateengler har nå ansatt en snart ferdigutdannet politikvinne som skal være stedsfortreder for Tiril, når Tiril drar hjem til Norge i januar. Hun vil altså ha alle administrative oppgaver og fungere som kontaktperson både innad og utad i prosjektet. Hun vil ha hovedkontakten med alle elever, skoler, foreldre og våre ansatte, vår regnskapsfører og advokat og frivillige som kommer til Gateengler.

Vi har også mye spennende på agendaen i året som kommer og vi starter opp etter juleferien den 10.januar 2011. Da er vi forhåpentligvis på plass i det nye huset og i full gang med å løfte Gateengler til et helt nytt nivå!

GOD JUL OG GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE

Tiril, barna, de ansatte, og styret.


 

Leave a Reply.


Gateengler jobber med forebyggende arbeid i slummen i Brasil