God sommer og God lesning!

TEATER                                                                                                                                                                                  Vi har endelig startet opp fast hver mandag og fredag med teatergrupper.  Barna blir kjent med hva teater er og vi skal lage et selvprodusert skuespill , der de styrer retningen for replikker og temaer. Vi har så vidt begynt å få  istand en liten kasse med klær som kan brukes til teater, selvom utvalget er ennå er beskjedent. Det som er viktigst er barnas entusiasme for en  aktivitet som jeg er så glad for at endelig er på plass. Skuespillet gruppen skal lage, skal de om noen måneder fremføre for foreldre, søsken,naboer, ja alle som vil komme å bli kjent med Gateenglers små teatertalenter!

BIDRAG?                                                                                                                                                               I dag har jeg vært å sett på huset til en kvinne med en datter pa 2 år. Regnet har ødelagt alle muligheter for å bo i huset, og de vil gjerne bygge det opp igjen med nye sponplater om de får tigget til seg nok penger til materialer. Jeg vil heller spørre dere om noen vil hjelpe akkurat denne familien. De har mistet alt av gamle møbler og ting. Gulvet er et gjørmebad. For å sette opp et lite men levelig sted å bo må vi regne med 1000 murstein til vegger , samt sement. Sement til gulv, og takplater. Alt i alt vil det komme på omkring 2500 norske kroner. Føler du for a gi en hjelpende hånd til denne kvinnen så ta kontakt med meg på mail.

SILAS                                                                                                                                                    Gategutten Silas som jeg fortalte om i forrige nyhetsbrev gjorde det veldig godt i timene han deltok i på dagsenteret. Han fikk også kontakt med familien sin igjen (tante og onkel) og etter em drøy uke, utrykte han ønske om a bo hos dem. Min kollega fulgte ham hjem dit de bor, og familien hans var kjempeglade for a se ham. Hittils har alt gått bra for Silas, og det er snakk om at han skal komme på besøk til prosjektet igjen snart. Det skal bli fint å se ham igjen!

EIENDOMMEN                                                                                                                                                  Eiendommen vi så gjerne vil kjøpe til prosjektet vårt, er fremdeles til salgs, og er fremdeles vår store drøm. Dette stedet er første prioritet å få inn penger til , det er nettopp her vi vil skape alt det Gateengler skal være for de mest trengende i Pirajá, det er fra dette stedet vi vil øke deres livskavalitet og sikre barna deres en bedre fremtid. Den koster 300.000 NOK og er på 5 mål, har hus, og mur nesten rundt hele.                             Vær så snill a se om du kan bidra til kjøp av denne fantastiske eiendommen.

TAKK!                                                                                                                                                                                    Vi har blitt tilsendt penger fra en mann i Tønsberg for å kjøpe inn 3 helt nye gitarer til musikkundervisningen! Tusen takk Jan!                                                                                       Caroline fra Idéfagskolen i Tønsberg har i de siste ukene jobbet med vår webside. Vi regner med at dere kan logge dere inn i løpet av denne uken for den nye versjonen. Du har gjort en nydelig jobb Caroline!

KONSERT!                                                                                                                                                         I disse dager arrangeres en helt fantastisk konsert til inntekt for Gateengler i Brasil. Denne vil finne sted 30. august i Åsgårdstrand. Programinnhold vil bli publisert senere i sommer. Følg med i nyhetsbrevene som kommer, og følg med i nøtterøy- avisen Øyene.

Tusen takk for din tid og velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon.                                Ha en forsatt nydelig sommer!

Tiril Vividotter E.                                                                                                                            Gateengler i Brasil

www.gateengler.no

DnBNor kontonummer:                                                                                                                                          5082 06 04048                                                                                                                                              Org. Nr.  990416672

 

Leave a Reply.


Gateengler jobber med forebyggende arbeid i slummen i Brasil